Problem z hw-probe

ROSA Linux - forum społeczności polskojęzycznej. Wszyscy zainteresowani i przyjaciele ROSA Desktop są mile widziani. Pytaj, wspieraj, zgłaszaj problemy i zapotrzebowania na pakiety oprogramowania. W miarę możliwości znajdziesz tutaj wsparcie w rozwiązaniu problemów technicznych z instalacją oraz użytkowaniem tej przyjaznej dla nowicjuszy dystrybucji Linuksa.
Ответить
Robert
Сообщения: 251
Зарегистрирован: 29 мар 2016, 16:41
Operating system: Manjaro Xfce LTS - 64 Bit

Problem z hw-probe

Сообщение Robert » 10 ноя 2016, 02:29

Mam problem z aplikacją hw-probe, a mianowicie wyskakuje mi cały czas failed connect a przecież mam połączenie sieciowe. Pytałem w sekcji rosyjskiej i tam problem nie występuje, więc pytanie do polskich użytkowników ROSY czy ktoś z Was ma podobny problem?
Manjaro Xfce LTS - 64Bit Linux User #621110
PC: HP Compaq 6200 Pro MT / CPU: Intel Core 4x i3-2100 CPU @ 3.10GHz / GPU: Intel HD Graphics 2000 / Nvidia GeForce 7600 GT / RAM: 8 GB / Dysk: HDD 1 TB

Robert
Сообщения: 251
Зарегистрирован: 29 мар 2016, 16:41
Operating system: Manjaro Xfce LTS - 64 Bit

Re: Problem z hw-probe

Сообщение Robert » 12 ноя 2016, 00:51

Dziękuje bardzo. Na polaków zawsze można liczyć, czy naprawdę tak trudno odpowiedzieć działa czy nie.
Manjaro Xfce LTS - 64Bit Linux User #621110
PC: HP Compaq 6200 Pro MT / CPU: Intel Core 4x i3-2100 CPU @ 3.10GHz / GPU: Intel HD Graphics 2000 / Nvidia GeForce 7600 GT / RAM: 8 GB / Dysk: HDD 1 TB

jacek
Сообщения: 62
Зарегистрирован: 05 авг 2016, 14:25
Operating system: ROSA Plasma, Fedora, Kubuntu

Re: Problem z hw-probe

Сообщение jacek » 13 ноя 2016, 23:36

Bardzo mi przykro, ale ja działam teraz na NEON-ie :(

Аватара пользователя
aponomarenko
Сообщения: 375
Зарегистрирован: 14 окт 2014, 18:56
Operating system: ROSA Linux

Problem z hw-probe

Сообщение aponomarenko » 18 июл 2018, 09:54

czy działa najnowsza wersja?

Robert
Сообщения: 251
Зарегистрирован: 29 мар 2016, 16:41
Operating system: Manjaro Xfce LTS - 64 Bit

Problem z hw-probe

Сообщение Robert » 29 июл 2018, 15:02

aponomarenko писал(а):
18 июл 2018, 09:54
czy działa najnowsza wersja?
Nie mam pojęcia czy działa, bo już nie używam ROSA Fresh. Po prostu ROSA przestała dla mnie istnieć gdy przestało być wspierane środowisko KDE 4, a do Plasmy trudno mi się przekonać.
Obecnie siedzę na Manjaro XFCE i jest super, system równie stabilny jak ROSA.
Вложения
Zrzut ekranu z 2018-08-05 23-03-52.png
Manjaro Xfce LTS - 64Bit Linux User #621110
PC: HP Compaq 6200 Pro MT / CPU: Intel Core 4x i3-2100 CPU @ 3.10GHz / GPU: Intel HD Graphics 2000 / Nvidia GeForce 7600 GT / RAM: 8 GB / Dysk: HDD 1 TB

Ответить